Banner

Fotografija:

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O PONUDBI?

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

O nas

Mizarstvo in montaža Raspor je družinsko podjetje, ki je na trgu prisotno že več kot 25 let. Z obrtjo je začel oče Stanislav Raspor, ki je z delom začel v garaži. S prizadevnim delom in z leti je z dograjevanji postavil delavnico poleg domače hiše v začetku vasi Vrhpolje pri Vipavi. Svoje znanje je prenesel na zaposlenega delavca ter sina, ki svoje delo marljivo in z občutkom odgovornosti opravljata. Po upokojitvi očeta je podjetje nekaj let nazaj prevzel njegov sin Primož, ki je z mladostnostjo dodal podjetju nov zagon in energijo.

 

Naša mizarska delavnica nam daje veliko večjo fleksibilnost predvsem pri ponudbi notranjih vrat, vhodnih vrat v bloku, stopnic, ograj, polic… Imamo znanje in tehnologijo za izdelavo oken in vrat spomeniško zaščitenih objektov. Sodelujemo pa tudi z drugimi priznanimi slovenskimi podjetji, ki proizvajajo stavbno pohištvo. Naši dobavitelji imajo dovolj širok proizvodni program z novimi tehnološkimi rešitvami ter sodobno strojno opremo. Njihove izdelke za stranke profesionalno zmontiramo ter tako zagotavljamo najvišjo kvaliteto ter dolgotrajno uporabo.

 

 

Majhnost podjetja nam omogoča zavzetost pri delu z vsako stranko posebej, prilagodljivost ter individualne rešitve za vsakršne morebitne probleme. Naša prednost je v tem, da vam nudimo celostno storitev na enem mestu, ki vključuje načrtovanje, svetovanje, izdelavo ter montažo.

 

 

Našemu podjetju zaupajo številne posamezne stranke kot tudi večji naročniki. Zahtevnejša naročila nam predstavljajo izziv in ne problema.

 

 

Iz vseh vidikov se trudimo za kvaliteto našega dela in zadovoljstvo kupcev. Poleg izdelkov poskrbimo za prevoz in montažo v dogovorjenem roku in mizarski kvaliteti
celotnega projekta.

 

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O PONUDBI?

MIZARSTVO, MONTAŽA RASPOR

Z vsakim detajlom izražajo odnos podjetja do lesa in kakovosti izdelkov ter skrb za okolju in zdravju prijazno proizvodnjo.

Zakaj izbirati nas

KVALITETNE STORITVE

PROFESIONALNI ODNOSI

STROKOVNE STORITVE

KVALITETNI IZDELKI